Welkom bij Bouteaque hotel Maastricht


Welkom bij Bouteaque hotel. Bouteaque hotel is stevig geworteld in een monumentaal pand gelegen aan het intieme onze lieve VROUWEPLEIN in hartje Maastricht. Dit heerlijke plein ademt rust en straalt allure uit. Kijkend door de van shutters voorziene ramen aan de voorzijde, zie je boven de bomenkruin de Onze Lieve Vrouwebasiliek... chique!
Lees verder...

Weekend trip Maastricht

Weekend trip Maastricht

De limburgse hoofdstad zit vol historie en bezienswaardigheden en behoort tot de oudste steden van Nederland. Op een diepte van 4 ą 5 meter onder de bestrating van het Onze-Lieve-Vrouweplein bevinden zich nog de restanten van Romeins Maastricht.

Winkelen in Maastricht

Winkelen in Maastricht

Maastricht is een waar walhalla voor de shopaholic. De meest Zuidelijke stad van Nederland heeft een uitgebreid winkelaanbod, variėrend van exclusieve winkelstraten met topmerken tot plekjes die mogelijk ontdekt moeten worden.

City trip Maastricht

Winkelen in Maastricht

Een citytrip naar Maastricht is een mix van historische en moderne architectuur. Bezoek. Het vrijthof. de markt en het onze lieve vrouweplein, het historische hart van de stad is prachtig.

High tea Maastricht

High tea in Maastricht

Nog wat tijd over of gewoon zin in quality time met bijzondere theeen en een divers aanbod van hartigheden, scones en met huisgemaakt gebak? Ja, plan dan zeker een royal afternoon tea bij Teazone in de Koetraat 9.

Made by CRE8media | Powered by Sofco software